Przedstawiamy MENU 
Akademickiego Balu Sylwestrowego w Poznaniu

Kolacja od godz. 20:00
Łosoś z suszonymi pomidorami , kaparami i oliwką
Pieczeń z karkówki w sosie grzybowym
Luzowane udko z kurczaka w fenkułach , z ananasem i pieczarkami
Ziemniaki gotowane z szalotką
Risotto z zielonym groszkiem
Mix warzyw gotowanych
Sałaty z wytrawnym vinaigrette lub sosem balsamico

Słodki bufet
Jabłecznik
Sernik
Biszkopt z galaretką i owocami
Brownie ze słonym karmelem
Babeczki orzechowe

Bufet sylwestrowy – zakąski zimne od godz. 22:00
Polędwiczka wieprzowa z konfiturą z czerwonej cebuli
Mini tortilla wrap z kurczakiem i sałatami
Mini tortilla wrap ze szpinakiem, suszonymi pomidorami i fetą
Tatar z łososia z musem chrzanowym
Mini meat balls z salsą pomidorową
Pasztet własnego wyrobu ze świeżym rozmarynem
Sałatka Cezar z kurczakiem
Sałatka z mozarellą i pomidorami cherry

Północ
Toast winem musującym

Śniadanie noworoczne – godz. 1:30
Barszcz czysty
Boeuf Stroganow z kluseczkami półfrancuskimi

Napoje w bufecie
Soki naturalne
Kawa
Herbata
Woda mineralna

 Rezerwacja